Analiza Ciclului de An Personal

     Începem cea mai mare călătorie a vieții noastre în momentul nașterii noastre. Pornim în călătoria vieții noastre cu hărți detaliate care descriu marile autostrăzi, ocolișuri și opriri pe parcurs; cu toate acestea, majoritatea dintre noi nu ne oprim niciodată să consultăm aceste hărți.  Conducem drept înainte, fără a ține cont de semnele de pe parcurs, până când lovim o groapă și ne regăsim brusc pierduți iar vehiculele noastre au nevoie de reparații.

     Una dintre aceste hărți este harta noastră numerologică, care este determinată la momentul nașterii de data nașterii noastre și de un anumit nume care îl primim în acel moment. Modelele noastre vibraționale sunt puse apoi în mișcare și ne influențează neîncetat până în momentul când alegem să lăsăm vehiculul în urmă( la moarte) și să luăm un nou model vibrațional într-o viață următoare. Examinându-vă ciclurile de viață și ce înseamnă acestea pentru voi, vă puteți muta pe scaunul șoferului și puteți prelua controlul. Puteți învăța să lucrați și să curgeți cu ciclurile voastre, mai degrabă decât să le rezistați. Când sunteți conștienți de anotimpurile voastre, conștienți că iarna urmează după toamnă și primăvara după iarnă, puteți fi pregătiți să faceți față schimbărilor după cum doriți. Nu vă puteți schimba ciclurile, care sunt determinate la naștere, la fel cum nu puteți schimba anotimpurile, dar puteți învăța să vă recunoașteți ciclurile și să învățați cum să le folosiți în deplin avantaj.

       Ne trăim viața în cicluri de câte nouă ani care se repetă de-a lungul vieții noastre.  Fiecare persoană se naște sub un alt ciclu reprezentat de numerele de la 1 la 9. Este posibil să fiți născut într-o zi de 9, 7 sau 8. Ciclul vostru de început este determinat de data nașterii voastre în același mod în care este determinat numărul Lecției de Viață.  Dacă v-ați fi născut de exemplu sub energia 9, 9 ar fi numărul Lecției voastre de viață, precum și începutul primului vostru ciclu. Astfel, odată cu prima zi de naștere începeți un ciclu de 9 ani, începând cu Anul 1, urmând apoi Anul 2 și așa mai departe, până ajungeti Anul 9. 

       Ciclurile anuale se numesc cicluri de An  Personal, iar motivul repetării ciclurilor este creșterea personală. La fel cum am învățat tabla înmulțirii în școala primară repetând-o mereu, tot așa învățăm și lecțiile vieții noastre repetând ciclurile noastre de-a lungul vieții.  Noi creștem prin fiecare serie de nouă cicluri, astfel încât fiecare serie succesivă să ne găsească într-un fel mai fericiți, mai sănătoși și într- o stare de conștiință mai evoluată. Ciclul anual, care începe la ziua voastră de naștere și începe de la ziua de naștere a primului an până la ziua de naștere a anului următor, se numește Ciclul de An Personal. Nu are nicio legătură cu anul calendaristic fiindcă ziua voastră de naștere este prima zi din viața voastră și nu finalizați un ciclu complet de un an până la următoarea zi de naștere.  Dacă ați fi născuți pe 7 iulie, ar fi nevoie de un an întreg pentru a finaliza ciclul până pe 7 iulie următor. Dacă v-ați născut pe 9 ianuarie, ar dura un an întreg pentru a vă completa ciclul sau până pe 9 ianuarie următor.

       Ciclurile de An Personal încep cu anul în care v-ați născut. (Amintiți-vă, primul ciclu de An Personal este, de asemenea Numărul Lecției de Viață.) Prin determinarea Ciclului de An Personal în care vă aflați acum, puteți determina modelul vibrațional pe care îl experimentați acum și motivul pentru aceasta. În mod similar, prin determinarea ciclului vostru de An Personal pentru anul viitor, veți ști la ce fel de evenimente să vă așteptați în timpul acestor cicluri anuale și cum să abordați influența lor energetică în folosul vostru deplin. 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce reprezintă Harta Numerologică și cum ne poate ajuta?

Anul Universal 2024