Raportul Triunghiului Divin




Acest raport se bazează pe teorema de viață a lui Pitagora, așa cum a fost transmisă de Faith Javane și Dusty Bunker care au învățat de la învățătorii lor. Pitagora ia învățat pe discipolii săi această schiță a Triunghiului Divin. În acest proces, triunghiul este fundația pe care sunt construite fiecare dintre cele 3 pătrate. (Vedeți ilustrația). 

Tot ceea ce există, vibrează la o anumită frecvență care poate fi exprimată numeric. Acestea includ sunetele care alcătuiesc numele vostru.

Fiecare linie în jurul perimetrului reprezintă 9 ani de viață pe baza literelor consecutive din nume. Numele de familie nu este folosit în această disciplină, deoarece acesta reprezintă influența familiei și nu este în mod unic al nostru. Data nașterii este folosită în cele 3 linii care formează triunghiul central. Fiecare segment prezintă o vibrație fundamentală de bază pentru segmentul de 9 ani de viață, împreună cu alte calcule care sunt efectuate pentru a arăta experiențele și influențele majore și minore. Este uimitor ce se poate învăța din acest proces. Pentru acele experiențe care au trecut deja când primiți raportul, puteți obține o înțelegere mai aprofundată cu privire la scopul creșterii sau evoluției voastre personale sau elementele de bază care stau în joc.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Analiza Ciclului de An Personal

Ce reprezintă Harta Numerologică și cum ne poate ajuta?

Anul Universal 2024