Anul Universal 2022

Bine v-am găsit în Noul An ! Va doresc un An Nou fericit și îmbelșugat! Vibrația Anului Universal 2022 este 20+2+2=24/6! Dacă anul trecut ne-am bucurat cu toții de energiile eliberatoare ale lui 2021.Anul 2022 ne îndeamnă să preluăm responsabilitățile și greutățile cu onoare, credință dar și iubire față de cei mai în nevoie ca noi. Empatia este cuvântul cheie în 2022! Va fii necesar să ne pregătim atât pentru bucuriile cât și pentru eventualele dureri pe care le va aduce Anul 6. In următoarele luni, umanitatea este împinsă să depună un efort mai concentrat, în relația cu familia, copiii, bătrânii, părinții, rudele, comunitatea, ţară sau alte relații semnificative. 

Pentru că 2022 este și un An al Numărului Maestru, nu va fi unul ușor, ci unul foarte intens. 

Deși este un an greu, în 2022 , familia, prietenii, comunitățile nonprofit și organizațiile caritabile dar și guvernele se vor asigura că tuturor le vor fi împlinite nevoile.

Emoțiile tuturor sunt accentuate, atât cele care provoacă dispute, cât și sprijin reciproc. Energia lui 6 va "ațâta" spiritele pentru a le face testul iubirii adevărate. De cele mai multe ori, în Anul Universal 6, cei care vor avea posibilitatea de cheltuit vor căuta confortul iar cheltuielile lor vor crește. Aceștia pot deveni astfel risipitori extravaganți în privința ieșirilor la restaurante, cu educația copiilor, locuințele și proprietățile lor. Pe de altă parte, pentru oamenii obișnuiți, sărăcia este în creștere și prin urmare crește și insecuritatea legată de procurarea de hrană, lipsa unui adăpost etc..Din fericire în 2022, multe organizații de caritate şi comunități locale vor face un mare efort pentru a furniza serviciile umane esențiale pentru cei mai puțini capabili să se ajute singuri. 

Numerele 6 și 9 sunt ambele preocupate de bunăstarea oamenilor, și alinarea suferinței lor. În Anul Universal 6, este de mare importanţă. bunăstarea femeilor, copiilor, bătrânilor și bolnavilor. Guvernele, comunitățile locale si numeroasele organizații caritabile vor acorda o prioritate ridicată chestiunilor legate de săracie și oameniilor cu sănătate precară. Pentru persoane în general, este un an de autoconservare. 6 guvernează casa, prin urmare, există o bănuială că vom vedea mai multe daune materiale obișnuite în 2022. Fie că acestea se datorează inundațiilor,cutremurelor, uraganelor, incendiilor sau vulcaniilor, pierderile de proprietăți vor fi considerabile.

Numărul celor fără adăpost crește forțând statele, comunitățile și voluntarii să găsească soluții creative. Hrana, donarea de alimente, restaurantele la prețuri accesibile, locuințele, persoanele fără adăpost reprezintă toate probleme potențiale care vor fi puternic dezbătute în 2022. Tranzacțiile imobiliare vor fii în creștere. Deși nu este încă evident, pentru mulți ani de acum înainte, începând din 2022 (2), vom asista la o explozie continuă de schimbări și progrese la nivel mondial în domeniul bancar, științei spațiale, sistemelor de energie solară, ingineriei biologice, dispozitivelor electronice, tehnologiilor avansate. Până în 2030 lumea va fii un loc foarte diferit! În 2022, există prioritate pentru o gamă largă de proiecte umanitare. 

Sănătatea și spitalele sunt una dintre sugestiile energiei 6;  pe fondul COVID așteptați-vă la o atenție considerabilă a asistenței medicale. De asemenea, la apariția de noi tehnici favorabile, la progrese și schimbări în politicile spitalelor, procedurilor și funcţionarea azilelor de bătrâni.

Pe parcursul contextului COVID, în 2022, multe alte conflicte și schimbări vor cuprinde învăţământul primar şi cadrele didactice. Fiindcă anul calendaristic 2022 este alcătuit din trei de 2;  sugerează necesitate pentru mai multă armonie şi echilibru dar şi o dorință mai mare de a uni toate entitățile pentru a realiza binele mai mare al tuturor. Acest lucru nu exclude faptul că 2, provoacă, de asemenea, înșelăciune, lipsă de curaj/încredere, extremism emoțional și dispute. Prezența lui zero în 2(0)22 arată conștiința divină și protecția. Apoi ceea ce ar trebui să vă atragă atenția la 2022, sunt cei trei de 2 care alcătuiesc anul calendaristic. 2 adaugă acestui an o considerabilă calitate feminină și camaraderie. Veți vedea în mare parte femei în afaceri, guverne, armată, sistemul educațional, proiectele/programele comunităților pentru stabilirea unei fundații pentru securitate la nivel economic destinată familiilor și copiilor.

Tot mai multe platforme sunt folosite pentru a strânge bani pentru diverse preocupări sociale. 2 poate indica și o forță feminină neobișnuită. Din acest motiv, așteptați-vă la mai multe femei în roluri de conducere, în lumina reflectoarelor mass-media şi la o explozie de schimbări în conducere și politică care vor continua pe tot parcursul deceniul anilor 2020.  Pe scurt, din 2022, tot mai multe femei vor excela și își vor îmbunătății poziţia!

Din păcate poate crește și violența domestică la femei și copii.  Mulți oameni vor trece prin pierderea unei persoane dragi, sau vor avea povara îngrijirii ori sprijinirii unei persoane dragi care trece printr-o perioadă dificilă din viața lor. Datorită influenței lui 6, multe mame pot fi în dezacord cu fiicele lor. Cei trei de 2 sugerează și faptul că majoritatea situatiilor din timpul anului necesită diplomație, disponibilitate în relaționarea cu ceilalți oameni și sacrificii făcute de dragul păcii și armoniei.

 Ar trebui să vedem de asemenea o creștere în cooperările diplomatice;  Vom începe să constatăm că nevoile  celor mulți depășesc nevoile celor puțini. Cu tot ceea ce se întâmplă (inflația, insecuritate alimentară) implicarea comunităților și munca de voluntariat sunt din ce în ce mai importante.  Pe cealaltă parte a monedei, 2 produce slăbiciune, schimbare și indecizie.  Cu toate acestea, evenimentele cheie din 2022 vor încuraja umanitatea să fie mai „unificată ” să fie mai cooperantă, mai atentă, mai diplomatică , plină de tact și răbdătoare. Și pentru că 2022 este un an maestru, multe dintre aceste lecții valoroase vor fi , fără îndoială, învățate aspru ca o consecinţă directă a familiei, prietenilor, copiilor, comunitățiilor locale și țăriilor. 

2 reprezintă „asociere ”, prin urmare, așteptați-vă la o mare dinamică de grup în 2022;  în special în rândul femeilor.

 Așteptați-vă să vedeți multe grupuri care intenţionează să fie de ajutor, sau cu scop educațional pentru femei și fetele tinere.  Fiindcă este un timp al incluziunii, în 2022 se accelerează acțiunile pentru egalitatea femeii.

2022 rezultă o vibrație de 24/6,asa că în timpul anului, este din ce în ce mai important să fie eficient echilibrate relațiile (2),familia (6) și munca (4).

 În 2022, actele de terorism, tratatele și guvernele sunt toate sub observație critică. La nivel global în următorii 3 ani, vom fii martorii unei transformări de necrezut în marile afaceri, guverne și  în modul în care funcționăm și trăim în mod tradițional. Nu vom avea o sarcină ușoară în următoarele luni. În lumina a tot ceea ce se va întâmpla, concentrați-vă pe ceea ce puteți controla, .. pe voi.  Lumea va continua să fie un loc haotic iar o singură persoană nu va putea schimba asta de una singură sau să controleze evenimentele externe. Cu toate acestea, unii împreună cu alții, vom izbăvi! În 2022, schimbările climatice, dezastrele naturale, bolile, crimele, moartea celor dragi, terorismul etc. vor ajuta să conștientizăm cât de mult avem nevoie fiecare unii de alții.

La nivel individual în 2022, cei care aveți prima litera din nume (piatra de temelie) B, T, F, O. X vă puteți aștepta  la interacțiuni complicate cu partenerii de viață, familia, copiii, colegii de cameră sau prietenii.Când există un număr important sau ciclu aliniat cu vibratia Anului Universal, primiți o doză mai mare din el distingând caracteristici care pot fie să creeze obstacole, fie ușurință. 

Cei cu o Cale a Vieți Numărului 6 sau cei Născuți în 6  sunt în centrul atenției mass-media. 2022 va schimba viața pentru mulți 6, născuți în 6, 15, 24 din orice lună, și cei dintre voi a căror hartă numerologică este puternic împânzită de energia 6. Mulți dintre voi vă veți muta în viitoarele luni sau construi,ori vinde, renova sau cumpăra o casă.  Vă veți căsători, divorța, veți avea copii sau alte responsabilități.Dacă întâlniti pe cineva, nu uitați că acum relațiile necesită multă muncă și auto-reflecție; din acest motiv, majoritatea relațiilor șubrede nu vor reuși până la capăt. Dacă vreți să ajungeți până la capăt cu o nouă relație, vă încurajez să reveniți în mod conștient la problemele vechi de relaționare cu ceilalți. În Anul Universal 6, dragostea plutește în aer! Deși există o semnificativă creștere a divorțurilor în acest an,există o probabilitate foarte mare ca persoanele singure să- și întâlnească perechea. Fiindcă 6 este simbolul inimii, ne putem astepta să vedem și progrese în chirurgia/tratamentul inimii.Amintiți-vă că directiva ciclului actual este menită să modifice subtil viețile personale si profesionale până în punctul în care nimic nu va mai fi la fel.

Fiindcă traversăm un ciclu al sănătății până în 2026,vom avea o creștere a bolilor și afecțiunilor diagnosticate. În consecința vibrațiile 2 și 6 din componența anului 2022 vor face din acest an, unul dur în cazul bolilor şi deceselor la femei, copii și bătrâni.Lucrurile esențiale pentru bunăstarea celor cu multe vibrații de 6 și/sau în ciclul lui 6 vor fii relaţiile cu familia, copiii, partenerii frații sau prietenii. În încheiere, factorii importanți în 2022 sunt capacitatea tuturor de a face compromisuri și de a-și pune propriile nevoi pe locul doi. Nu pierdeți din vedere faptul că ne aflăm într-un timp de vindecare și dezrădăcinare și din acest motiv, în 2022, ar putea apărea la toată lumea probleme vechi de familie, relații de iubire disfuncționale, răni sau secrete ascunse.  Pe scurt, avem cu toții multă muncă interioară de făcut! Iar cu avântul energiei susținătoare a lui 6, vom reuși pe drumul vindecării adevărate.Nu uitați, serviciul în slujba binelui celui de lângă noi dar și al tuturor va fii litera de lege în anul 2022! 








Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Analiza Ciclului de An Personal

Ce reprezintă Harta Numerologică și cum ne poate ajuta?

Anul Universal 2024