Portalurile Energetice din 02.02.(22.02)2022


       Portalurile energetice aduc oportunități unice pentru noi de a ne conecta cu propria noastră esență, cu dorințele noastre și ceea ce, în adâncul sufletului, ne-am născut să fim.  Acum, după mult timp, vom avea ocazia să realizăm ceva unic!Chiar dacă trăim ani atipici de la începutul lui 2020, 2022 va fi și mai special, dar într-un sens pozitiv. Iată cum să profitați de aceste energii pe parcursul lunii februarie. În luna februarie, vom avea 4 oportunități de a ne bucura de energia acestui portal. Prima dintre acestea, încă din 2 februarie, vă va permite să lucrați cu emoțiile; să eliberați blocajele exprimării sau pur și simplu să digerați ceea ce nu ați reușit să exprimați. Fiți atenți la datele din 02.02.2022,11.02.2022, 20/02/2022 și 22.02.2022 (atunci lucrurile devin mai intense).

22.02.2022 – Aduce o perioadă de energie extremă. 

Iată că portalul revoluționar al numărului 22 s-a repetat de câteva ori iar acum închidem ciclul secvenței 222 din acest secol (acesta va fi probabil ultimul pe care îl veți vedea).  Cine nu-și amintește de frenezia anilor 2000, de incertitudinea din 2002 și de haosul din 2020? Nu am fi putut trece peste ultimii doi ani fără compasiune și cooperare. O mare parte din lumea noastră s-a schimbat, în special modurile în care interacționăm cu ceilalți. Toți acesti ani au fost decisivi, intensi, unici, ca să spunem așa. Credeți că 2022 va fi diferit?  Deloc.

Anul 2022 va primi puternic energiile numerelor 2, 4, 6, 20, 22 și, desigur, ale lui 222. Fiecare vibrație este energizată individual, dar și împreună. Să le descompunem și să înțelegem cum funcționează totul:

Numărul 2: ne confruntăm cu o energie pur feminină, sensibilă. Ne vom simțim în largul nostru în fața acesteia, exersând intuiția și empatia, menținând o relație bună cu ceilalți. 2 Este numărul care nu ține parte în detrimentul altei părți deoarece pacea este cea mai importantă, înțelege dualitățile și știe să gestioneze diferențele. Lecțiile cheie atunci când aveți de-a face cu numărul 2 sunt, în general, centrate pe compromis, acceptare, compasiune, cooperare și armonie.

Numărul 4: aici avem bazele, structurii și chiar o anumită rigiditate.Vibrația 4 este cea care aduce în discuție disciplina și acționează într-un mod practic, arătând rezultate prin muncă asiduă.

Numărul 6: acesta este un număr strâns legat de comunicare, de modul în care relaționăm cu prietenii, partenerii și familia noastră.  Și nu este vorba doar de exprimarea orală, ci și fizică și morală;  responsabilitățile pe care ni le asumăm cu acești oameni și cu toți cei din jurul nostru.

Numărul 20:  scoate în evidență energia numărului 2 – cu puterea lui 0 – aici putem identifica sacrificiul unuia în beneficiul celuilalt, empatie și sensibilitate.  Avem nevoie de asta, nu-i așa? 

Numărul 22: la fel ca și 11, este considerat un număr maestru.  Cu alte cuvinte, este idealist, cu o viziune îndepărtată, are o abordare cuprinzătoare și concretă.  Nu este un număr care doar idealizează, ci care pune mâna la muncă și face ca lucrurile să se întâmple. Misiunea sa este să aplice spiritualitatea într-un mod practic în mijlocul umanității.

Numărul 222: aici ajungem la energia extremă a acestui portal. Când 2 este în succesiune, așa cum este în 222, această energie este supraîncărcată. Există o chemare de a aborda viața cu mai multă compasiune, de a căuta un echilibru mai bun, de a lucra în cooperare cu ceilalți, și de a lupta pentru armonie. Dacă căutați să transcendeți dualitatea, să transformați relațiile voastre și să atingeți niveluri unice în viața voastră, acum este momentul!

Aveți oportunități pe tot parcursul acestui ciclu de a vă regăsi, de a intra în contact cu Sinele vostru;  și de a realiza tot ceea ce ați făcut greșit sau îndoielnic în tot acest timp.

Acum veți avea mult mai multe ocazii speciale de a reflecta la greșelile din trecut care revin în minte de fiecare dată când așezați capul pe pernă. Ei bine, acum este momentul să vă iertați.

Cu toții avem dreptul să facem greșeli, să ne întoarcem și să ne gândim la ceea ce s-a întâmplat și nu a fost cea mai bună decizie. Și în timpul acestor portaluri veți avea șansa de a reflecta. 

Portalurile 22.02.22 vor fi, de asemenea, momente bune pentru desfacerea programelor negative, (cum ar fi portalul principal din februarie).  Dacă sunteți fan al băilor și al ritualurilor, mizați pe o baie cu ierburi precum salvia sau rozmarinul în aceste perioade, pentru a vă reînnoi energiile...

Bucurați-vă de aceste energii și fiți "bine" între timp...

Pe curand


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Analiza Ciclului de An Personal

Ce reprezintă Harta Numerologică și cum ne poate ajuta?

Anul Universal 2024