Anul Universal 2023

Dacă anul 2022 a fost un punct de cotitură 2023 este un punct pivotal în istoria umanității.

Ca să decodificăm limbajului criptic al anului 2023 trebuie să luăm în considerare numărul Anului Universal al anului.(2+0+2+3=7)

Numărul Anului Universal dezvăluie tipul de schimbări, evenimente, activități și zonele pe care există o mai mare concentrare la nivel global și colectiv, pe parcursul anului calendaristic.

După cum am putut vedea, la nivel global, toată lumea a avut parte de multe responsabilităţi domestice în anul 2022. Asta înseamna responsabilități adăugate datorate cumpărarii, vânzarii unei locuințe, refinanțării,poate a unui nou copil sau nepot, a unui copil bolnav sau a unui părinte bolnav, morții unei persoane dragi, a unui divorț sau a datoriei față de țara proprie, etc.

Nu s-a încheiat încă cu această fază a vieții noastre, dar ne apropiem. În ianuarie și februarie vom duce la capăt problemele apărute în octombrie,noiembrie,decembrie 2022.

În 2023, triggerii externi ne vor declanșa emoții puternice! Singurătatea este accentuată, tristețea, gândurile cele mai intime, visele și amintirile emoționante; 

Al 7-lea An Universal, generează un ciclu de vindecare și ne încurajează să facem față durerii și suferințelor noastre lăuntrice pentru a ne testa credinta. Vă încurajez să folosiți primele şase luni ale anului să comunicați cu Dumnezeu, să priviți în interior sau să vă alăturați unui grup de oameni care trec prin aceleași emoții de durere,pierdere sau suferință ca voi.

Asemeni Anului universal 6, 7 guvernează spitalele; din aceasta cauza, spitalele si personalul vor fi din nou copleșiți în 2023. De cele mai multe ori, în Anul Universal 7, oamenii sunt bolnăvicioși pentru că imunitatea lor este scăzută; prin urmare,vom asista la o creștere surprinzătoare a bolilor, și deceselor. Spitalele și clinicile se vor confrunta de asemenea, cu o creștere a pacienților. Până în martie 2023, gripa, pneumonia și alte boli respiratorii vor fi din nou în creștere. Bunastarea mentala devine o prioritate. 7 pune mult accent pe creier ca urmare,vor fi multe preocupări, chiar descoperiri medicale în ceea ce privește anumite afectiuni neurodegenerative, precum demența, boala Alzheimer.

Al 7-lea An universal are de-a face cu procesele interne ale minții.Extremismul emoțional, lipsa de speranță,credință, goliciunea, singuratatea, negarea sinelui, energia scăzută, depresia și problemele de sănătate mintală cresc șansele oamenilor de a deveni agresivi,predispuși la accidente,rănire și chiar sinucidere. Acceptați schimbările bruște ca oportunități de creștere în anul acesta..Energia lui 7 ne va stimula uneori într-un mod neașteptat să ne trezim iar prin învățare profundă și întelegere, înțelepciunea noastră se va extinde exponențial. De asemenea planul intuiției este mai usor de accesat, mai ales dacă vă veți găsi timp pentru retragere și relaxare. Dobândirea înțelepciunii și a adevărului devine o preocupare pe întreg parcursul anului.

La nivel global, primele două luni ale anului 2023 se preconizează a fi destul de dificile. Abia din luna martie vom prinde un nou avânt atât în viața personală cât și la scară mondială. 

Numărul celor care sunt diagnosticați în 2023 cu boli fizice sau mentale va fi uluitor!

Dacă nu ați abordat cu seriozitate sănatatea fizică și mintală veți fi obligați să o faceți în 2023. Acest lucru este valabil într-o măsură mai mare pentru persoanele aflate în Anii personali 4, 6, 7 sau 9 și Pinnaclu 4, 6, 7 sau 9. 

Judecând după numere, până la sfârșitul lunii ianuarie 2023 gripa, COVID și alte boli respiratorii vor avea cea mai mare activitate. Din nou, 7 are de-a face cu bolile și afecțiunile, deci posibil să apară la un moment dat un alt virus în 2023. Posibila o altă criză în sănătatea publică în iunie 2023.

Perspectiva mea este că nu sunt multi oameni care au atins treapta înaltă a lui 7. 7 este o vibrație spirituală, inteligentă şi derutantă. Cel mai adesea dacă 7 funcționează pe treapta inferioară a vibrației, este orientat spre bani la fel ca și 6 și 8. Rezultă că în 2023, multe dintre revelațiile ascunse, scandaluri şi fraude vor fii datorate vibrațiilor lui 6, 7 și 8. 2023 este un an fatidic pentru cei dintre voi cu o Cale a Vieții 7, născuți pe 7, 16 sau 25 din oricare lună, într-un Pinnaclu 7, An Personal 7, Tranzit 7, 16, 25. Într-o mãsura mai micã pentru cei cu initialã G, P, Y.

În 2023,multi oameni trebuie să întâmpine solitudinea , pacea si linistea în viata lor Ei își acordă sau au nevoie de mai mult timp singuri și doresc să fie mai conectați  cu sentimentele lor. Oamenii caută pacea interioară după răscrucea din 2020 și orice promovează unitatea spirituală. Antrenamentul minții si corpului și retragerile spirituale și de vindecare devin foarte populare.

Numărul 7 și flacăra sa geamãnă Numărul 11 sunt cele mai proeminente din comunitățile metafizice; asa că, vor există câteva șocuri și surprize neplăcute în următoarele 14 luni. Multe dintre schimbări în comunitățile metafizice se vor datora crizelor emoționale,a divorțurilor, problemelor juridice,boliilor incapacitante, rănirilor ciudate, accidentelor și deceselor. Lumea și viețile individuale sunt în continuă schimbare, schimbarea este un aspect central al vieții și pâna în 2026, nimic nu rămâne necercetat și NIMENI nu se va găsi în certitudine, nici mediumii, cititorii de tarot, astrologii sau numerologii!

Pentru toți anii personali, până în octombrie 2023, luna personală 7 poate fi o lună cu mare risc de boală, rănire si accidente. Faceți tot ce puteți să aveți  grijă de voi. Rămâneți concentrați pe cele bune! Urmează vremuri mai bune, toată schimbarea, anxietatea și dizarmonia nu se întâmplă degeaba!

Acum este momentul în care sã puneți la îndoială  ideile stabilite despre voi însivă, iubire relații, sănătate/nutriție,locul în care trăiți, familie, religie,bani, carieră etc. Înconjurati-vă cu pozitivitate și lăsați trecutul să rămână în trecut!

Acestea fiind spuse, în cursul anului 2023,toată lumea va experimenta ceva caracteristic lui 7. Cu toate acestea, sunt două fațete la fiecare monedă! Fără îndoială, se întâmplă multe în 2023 care au de-a face cu justitia, escrocheriille, legile încălcate, anchetele criminale, arestările și sănătatea mintală și fizică proastă. Afacerile și concluziile la probleme sunt de obicei lente în anii 4, 7 și 9. Acestea fiind spuse, trebuie să avem răbdare! Deși rezultatele întârzie să apară, continuați să faceți munca necesară! De asemenea folosiți energia din 2023, Anul Universal 7 productiv lucrând la voi însivă , limpezindu-vă constiința si linistindu-vă mintea pentru a promova o sănătate mentală mai bună.






Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Analiza Ciclului de An Personal

Ce reprezintă Harta Numerologică și cum ne poate ajuta?

Anul Universal 2024