Anul Universal 2024

Perspective asupra Noul An 2024, reprezentând numărul 8 (Saturn).
ANUL UNIVERSAL 8 = 2 + 0 + 2 + 4 = 8.

Cuvinte cheie: RESPONSABILITATE —JUSTIȚIE- AFACERI ECONOMICE — REALIZĂRI.

Anul 2024 este reprezentat de planeta Saturn, planeta răbdării, dreptății și muncii grele. Este un an bun pentru industria grea, pentru stabilitate financiară, materialism, justiție și clasa muncitoare. Combinația vibrațiilor lui 2 indică și stabilitate după suişuri şi coborâşuri.  Sușurile și coborâșurile pot fi văzute în multe sectoare, cum ar fi afaceri, finanțe, bursă, climatul global, politică etc. Poate fi văzut atât impactul bun, cât și cel nefast.  Dar impactul numărului 8 va diferi de la o persoană la alta, în funcție de numărul psihic sau de numărul rădăcină. Vom vedea atât creativitate,  intuiție, cât și confuzie în mintea umană. Dar nu va exista nicio scurtătură pentru progres.  Doar munca asiduă, răbdarea și munca justificată vor fi recompensate foarte mult. Nu este un an foarte bun pentru cei lenesi.  Energia anului 2024 îndeamnă la prosperitate doar prin eforturi sincere. Integritatea trebuie sa fie principiul călăuzitor. 2024 va fi anul expansiunii și al bogăției financiare. Acesta va fi anul bunei guvernări, puterii, karmei, spiritualității, justiției și infinitului.

Anul 2024 va plăti datoria karmică ca recompensă, fie că este bună sau rea.  Va fi anul Manifestării. Noi tehnologii, noi idei, câștiguri subite și noi oportunități pot fi văzute în acest an.  Anul acesta, multe oportunități de angajare se vor ivii în întreaga lume.  Acesta va fi anul Transformării.  Anul acesta încurajează către o mentalitate a flexibilității și rezistenței. Justiția va fi mai puternică ca în oricare alt an.

Tema acestui An Universal 8 este să vă dezvoltați mentalitatea față de devotament, disciplină, trudă, planificare, concentrare și karmă bună  .. Aveți grijă de sănătatea voastră. Practica Meditației și Yoga va fi benefică pentru sănătatea și mintea voastră.

Partea negativă a vibrației Anului Universal 8 poate produce: șanse de cutremur, calamități naturale cum ar fi seceta, erupțiile valcanice, revolte politice, războaie civile, escrocherii financiare, fluctuații mari ale bursei și ale metalelor prețioase și schimbările climatice.

2024 este anul socotirii, dar, în ciuda acestei voințe divine, câmpul de luptă final nu este îndeplinit până în 2025.

Temele majore în 2024 sunt banii și sănătatea și vom revizui, de asemenea, temele familiei, educației, locuinței și dragostei. Rețineți că CHELTUIELIILE cresc în al 8 - lea Ciclu, adică 2024 An Universl 8, cât și pentru cei care se regăsesc pe un Pinnaclu 8, Ciclu de viață 8, Literă de Tranzit H, Z, Q, Tranzit 17, 26 și An Personal 8. De multe ori, cheltuiala este neanticipată. Totuși, 8 provoacă un comportament cheltuitor, așa că în 2024, majoritatea oamenilor au dificultăți în încercarea de a-și rezolva datoriile cu cardurile de credit.

În cea mai mare parte a anului 2024, cei mai mulți factori de stres și tensiuni ale oamenilor obișnuiți se vor datora costurilor alimentelor, plăților împrumuturilor pentru studii, îngrijirii copiilor, utilităților, facturilor de spitalizare, costurilor de înmormântare, taxelor pe proprietate, asigurărilor auto, reparațiilor auto, ratelor mai mari ale dobânzilor, creditelor ipotecare,  etc.

Vibrația 8 este foarte obiectivă și orientată spre acțiune!  Dacă ați lucrat cu sârguință la cariera voastră, în 2024 ați putea primi doar recompense. 

În următorul Ciclu Directiv majoritatea oamenilor trebuie să vină cu o nouă abordare;  același mod vechi de a face lucrurile nu va mai avea rezultate.

În afară de asta, timp de douăsprezece luni, oamenii vor avea o dorință puternică și hotărâre mare de a reuși.  Pe de altă parte, ca urmare a lui 8, mulți au o percepție exagerată a ceea ce este posibil, judecând astfel greșit adevăratul lor potențial și ceea ce este nevoie pentru a avea succes.

În același mod, dacă sunteți capabili de un raționament clar și solid, aveți șanse foarte mari să vă atingeți obiectivele, să vă creșteți contul bancar și să obțineți recunoașterea dorită.  Amintiți-vă că 8 recompensează munca grea și principiile morale puternice.  În decursul celor douăsprezece luni, un număr mic de oameni vor primi un miracol brusc din cer și reușitele în afaceri vor deveni mai mari în dimensiune și se vor consolida în poziție.

De asemenea, foarte des, cei asociați cu vibrațiile 6 și 8 cărora le place să se laude cu abilitățile, realizările și posesiunile lor, le vor arăta. Acestui duo egoistic îi place, de asemenea, să facă un spectacol grozav din statutului lor;  Din acest motiv, în 2024, mulți dintre cei cu vibrația 6 și 8 se vor trezi în dificultate, trăind de la un salariu la altul.  Constrângerea din punct de vedere financiar, se va sfârși!  Din acest motiv, posibil să auzim și să vedem un număr fără precedent de achiziții, dar și falimente ale afacerilor și executăriilor silite.  Încă o dată, mai mult de câteva persoane își vor schimba abordarea. 

Mai mult decât atât, 6 și 8 guvernează moștenirile și așa, în următoarele douăsprezece luni vom auzi de mulți copii și/sau parteneri de viață care vor intra în posesia bunurilor din averea unui membru al familiei decedate- ca urmare, câțiva milionari /miliardari vor moştenii cârma.

Tot ca o consecință a lui 8, persoanele fizice, corporațiile și guvernul au o preocupare mai mult decât de obicei față de economie și de UNIVERSUL MATERIAL în general.  Numeroase corporații au o nevoie urgentă de a eficientiza operațiunile pentru a asigura supraviețuirea în aceste vremuri moderne. 

Aveți grijă la împrejurările și acțiunile voastre ! Judecând după cifre, 2024 va fi probabil un an de neegalat din ceea ce am văzut în trecut. Cele mai mari știri ale anului sunt centrate pe violență, moartea bătrânilor, bolnavilor dar și morții demnitarilor și a celebrităților.  De asemenea, atenția presei va fi centrată în jurul sportului și sportivilor, proceselor de crimă, crizei refugiaților și amenințărilor teroriste. Poate domina un sentiment tot mai mare de teamă publică.

Fiindcă Noul An 8 aduce factorul justiției în 2024, vor fi descoperite înșelătoriile și fraudele de bani. 

În plus, luna personală a 4-a și Anul Personal 4 vor fi probabil dificile pentru persoanele în vârstă;.  Există, de asemenea, o creștere substanțială a pensionărilor și a deceselor liderilor de afaceri, liderilor guvernamentali și celebrităților și sportivilor notabili.

Nu în ultimul rând, omenirea se află într-o perioadă de MARE SCHIMBARE.  Ieșim dintr-un ciclu mental și emoțional dureros,(ciclu de nouă ani) care a debordat de idealism nepractic, care necesită un efort mental și fizic mare și capacitatea de a supraviețui.

Din 2023 până în 2025, omenirea va suporta schimbări globale fără precedent, precum și schimbări considerabile în viețile noastre individuale.  În jurul lui iunie 2024, fiecare dintre noi va deveni extrem de conștient de tot ceea ce am fost nevoiți să renunțăm în viața noastră.  Pe măsură ce încheiem acest ciclu de nouă ani, mulți dintre voi veți începe să vă gândiți la noi ocupații, locuri de locuit, alternative holistice, parteneriate etc., la care nu v-ați gândit niciodată sau le-ați luat în considerare în trecut.

Mai mult decât în ​​orice alt moment al vieții voastre, deciziile financiare pe care le luați acum vă vor afecta foarte mult viitorul. Nu lăsați treaba neterminată!  Începând din 2024 și pentru încă nouă ani dacă NU RISCAȚİ Nimic, NU Câștigați NIMIC. Nu numai că trebuie să munciți din greu și să aveți o bună administrare financiară, dar și să fiți dispuși să vă asumați un risc.

Nota importantă;  Controlați-vă emoțiile,fiindcă energia vibrației lui 8 vă poate atrage în extremism emoțional, fiți creativi, munciți din greu, fiți disciplinați, organizați, concentrați-vă asupra scopului personal, semănați cele mai îndrăznețe dorințe și acționați, energia puternica a lui 8 va transforma visele voastre în realitate! Și nu în ultimul rând faceți o karmă bună! 

Rămâneți în siguranță și pace! 

La mulți ani 2024!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Analiza Ciclului de An Personal

Ce reprezintă Harta Numerologică și cum ne poate ajuta?